tag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post1287005017655522840..comments2023-03-08T18:09:15.748+02:00Comments on Stella's Κουζινομπερδέματα: Βουτυρόκρεμα-ButtercreamStella's Κουζινομπερδέματαhttp://www.blogger.com/profile/01268711961878757745noreply@blogger.comBlogger42125tag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-84133303676198792602020-07-11T13:37:33.589+03:002020-07-11T13:37:33.589+03:00Γειά σας ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες σας αλ...Γειά σας ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες σας αλλά βγήκε κριτσανιστη και μου έκοψε κιόλας! Τι έκανα λάθος; ευχαριστώ Pathttps://www.blogger.com/profile/01012520028815889540noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-91533327682258156112020-07-04T16:45:27.559+03:002020-07-04T16:45:27.559+03:00Πολύ ενδιαφέρον το κείμενο σας .θα ήθελα να ρωτήσω...Πολύ ενδιαφέρον το κείμενο σας .θα ήθελα να ρωτήσω γιατί αν κάνω επικάλυψη με βουτυροκρεμα σε μια τούρτα που δεν θέλω να βάλω ζαχαροπαστα και βάλω την τουρτα κατάψυξη. Για ποιο λόγο μου σπάει και τι μπορω να κάνω γι αυτό? Ευχαριστώ πολύ Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07621724131850840735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-49870350564024241332019-03-17T22:16:26.638+02:002019-03-17T22:16:26.638+02:00Γειά σας θα ήθελα έχω μια απορία έχω κάνει την βου...Γειά σας θα ήθελα έχω μια απορία έχω κάνει την βουυροκρεμα και είναι πολύ αφρατα. Είτε αφήσω τα κέικ με την κρέμα εκτός ψυγείου είτε τα βάλουμε στο ψυγείο όταν παγώσει η βουυροκρεμα θα έχει την ίδια στερεή μορφή ευχαριστώ πολύ Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00202096907580567139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-79853392007121415042019-01-31T10:16:54.375+02:002019-01-31T10:16:54.375+02:00γιατι δεν προτιματε την βουτυροκρεμα για γεμιση τη...γιατι δεν προτιματε την βουτυροκρεμα για γεμιση της τουρτας??<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08334278994029708949noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-90749846038555458042018-10-04T20:33:41.956+03:002018-10-04T20:33:41.956+03:00Καλύτερα στο ψυγείο αλλά αν την βιάζεσαι και έχεις...Καλύτερα στο ψυγείο αλλά αν την βιάζεσαι και έχεις ξεχάσει να την βγάλεις, την κρατάς για λίγο εκτός ψυγείου μέσα στο σακουλάκι της και την χτυπάς χωρίς να έχει ξεπαγώσει πολύ καλά προσθέτοντας,ανάλογα την ποσότητα της περίσσειας βουτυρόκρεμας, λίγο γάλα.Stella's Κουζινομπερδέματαhttps://www.blogger.com/profile/01268711961878757745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-28658004318865803622018-10-01T14:42:28.151+03:002018-10-01T14:42:28.151+03:00Ευχαριστώ πολύ! Και όταν τη χρειαστώ την αποψύχθηκ...Ευχαριστώ πολύ! Και όταν τη χρειαστώ την αποψύχθηκε και να φανταστώ τη χτυπάω λίγο να αφρατέψει; Την ξεπαγώνω στο ψυγείο ή και εκτός ψυγείου; Ευχαριστώ έκανε των προταίρων!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11518287435489419645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-39651664339885348142018-09-30T19:20:47.524+03:002018-09-30T19:20:47.524+03:00Μπαίνει άνετα στην κατάψυξη απλά να την 'αμπαλ...Μπαίνει άνετα στην κατάψυξη απλά να την 'αμπαλάρεις' καλά για να μην πάρει μυρωδιές!Stella's Κουζινομπερδέματαhttps://www.blogger.com/profile/01268711961878757745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-25164528851050345442018-09-28T22:50:33.843+03:002018-09-28T22:50:33.843+03:00Καλησπέρα! Μόλις τελείωσα την επικάλυψη της τούρτα...Καλησπέρα! Μόλις τελείωσα την επικάλυψη της τούρτας και έχει περισσέψει βουτυρόκρεμα. Μπαίνει κατάψυξη ή την πετάω; Ευχαριστώ πολύ!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11518287435489419645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-87007317274345225672017-09-07T13:29:39.773+03:002017-09-07T13:29:39.773+03:00Αυτη η κρεμα διατηρειται εκτος ψυγειου;αν κανω καπ...Αυτη η κρεμα διατηρειται εκτος ψυγειου;αν κανω καπ κεικς για το σχολειο απο την προηγουμενη το βραδυ θα μπορω να τα αφησω σε θερμοκρασια δωματιου ως το πρωι;;;Tsaftsoufhttps://www.blogger.com/profile/03740762215087589863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-50646024870632181252017-07-16T20:46:19.634+03:002017-07-16T20:46:19.634+03:00Καλησπέρα!
Αφού στολίσεις τα κεκάκια με βουτυρόκρε...Καλησπέρα!<br />Αφού στολίσεις τα κεκάκια με βουτυρόκρεμα μπορείς να τα βάλεις στο ψυγείο για να σφίξει η βουτυρόκρεμα.<br />Δεν είναι ανάγκη να τα βάλεις ήδη έτοιμα και με τα καπελάκια γιατί η ζαχαρόπαστα, αφού τη βγάλεις από το ψυγείο έχει την τάση να υγραίνεται.<br />Από την επαφή της με την βουτυρόκρεμα δεν έχει πρόβλημα.<br />Γνώμη μου είναι να αφήσεις τα καπελάκια για το τέλος, λίγο πριν ταStella's Κουζινομπερδέματαhttps://www.blogger.com/profile/01268711961878757745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-67267289727269377742017-07-11T02:13:56.305+03:002017-07-11T02:13:56.305+03:00Καλησπέρα, θελω να φτιαξω cupcakes για την ορκομωσ...Καλησπέρα, θελω να φτιαξω cupcakes για την ορκομωσία μου. Εχω λοιπόν έτοιμα τα καπελάκια αποφοίτησης σε διαφορά χρώματα που έφτιαξα με ζαχαροπαστα και θελω να τα στερεωσω σε cupcakes με τη βοήθεια της βουτυροκρεμας. Αφού επικαλυψω τα κεκακια με την κρέμα θα μπορέσω να βάλω πανω τα καπελάκια; Η θα πρεπει να τα βάλω πρώτα στο ψυγείο; επίσης δεν θα υγραίνεται η ζαχαροπαστα οταν ερχεται σε επαφή με Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03553301875987389191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-91083055177493765932016-07-14T02:17:48.232+03:002016-07-14T02:17:48.232+03:00Πολύ ωραία!! Σας ευχαριστώ πολύ!!Πολύ ωραία!! Σας ευχαριστώ πολύ!!MsTroufitsahttps://www.blogger.com/profile/14869146347287783391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-62304580408363124392016-07-13T11:28:58.287+03:002016-07-13T11:28:58.287+03:00Δεν την συστήνω για γέμιση..είναι καλύτερη για επι...Δεν την συστήνω για γέμιση..είναι καλύτερη για επικάλυψη τούρτας.<br />Για γέμιση μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαντιγύ.<br />Σαντιγύ:http://stellamark.blogspot.gr/2012/02/blog-post_22.html<br />είτε αυτή:<br />http://stellamark.blogspot.gr/2015/04/coconut-cream.htmlStella's Κουζινομπερδέματαhttps://www.blogger.com/profile/01268711961878757745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-85985824734380684292016-07-12T01:04:13.775+03:002016-07-12T01:04:13.775+03:00Μπορω να τη χρησιμοποιήσω ως γέμιση σε τούρτα με ζ...Μπορω να τη χρησιμοποιήσω ως γέμιση σε τούρτα με ζαχαροπαστα ή είναι μαλακή κρέμα και δεν αντέχει το βαρος; Ψάχνω για γέμιση στην τούρτα που θέλω να φτιαξω και δεν βρισκω την κατάλληλη. Η μάλλον δεν ξέρω ποια είναι η κατάλληλη.MsTroufitsahttps://www.blogger.com/profile/14869146347287783391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-78514457583263423482016-07-05T19:59:37.944+03:002016-07-05T19:59:37.944+03:00Καλά θα είναι να προσθέσεις τα φρούτα στο τέλος, α...Καλά θα είναι να προσθέσεις τα φρούτα στο τέλος, αφού έχεις ετοιμάσει τη βουτυρόκρεμα και η μαρμελάδα σου δεν είναι πλέον ζεστή.<br />Καλή επιτυχία!Stella's Κουζινομπερδέματαhttps://www.blogger.com/profile/01268711961878757745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-81463032284662772902016-07-05T18:06:31.276+03:002016-07-05T18:06:31.276+03:00Καλησπέρα σας!!!! Θέλω να φτιαξω τη βουτυροκρεμα μ...Καλησπέρα σας!!!! Θέλω να φτιαξω τη βουτυροκρεμα με φρούτα του του δάσους όμως εχω μια απορία(για αρχάριους)😊 Σε ποιο σημείο πρεπει να προσθέσω τη μαρμελάδα ;;MsTroufitsahttps://www.blogger.com/profile/14869146347287783391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-5593876100713786592016-02-04T22:10:40.407+02:002016-02-04T22:10:40.407+02:00Νομίζω θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των εσωτερι...Νομίζω θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των εσωτερικών στρωμάτων. Αν είναι ένα παντεσπάνι χωρισμένο απλά στη μέση και γεμισμένο με κρέμα τότε νομίζω πως μια δόση βουτυρόκρεμας φτάνει.<br /><br /> Stella's Κουζινομπερδέματαhttps://www.blogger.com/profile/01268711961878757745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-11347584705150977152016-02-04T01:13:34.087+02:002016-02-04T01:13:34.087+02:00Πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου! Σ ευχαριστουμε πολ...Πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου! Σ ευχαριστουμε πολυ! Οι αναλογιες των υλικων που αναγραφεις για τι μεγεθος τουρτας ειναι? Ενδιαφερομαι για τουρτα 23 εκατοστων περιπου, στρογγυλη!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11684328124178514711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-58448736665823771152014-10-08T09:01:10.537+03:002014-10-08T09:01:10.537+03:00Και το απλό μίξερ κάνει μια χαρά απλά θα χρειαστεί...Και το απλό μίξερ κάνει μια χαρά απλά θα χρειαστεί να 'χτυπήσεις' το μέιγμα για περισσότερη ώρα για να έχεις μια λεία και απαλή βουτυρόκρεμα!<br />Stella's Κουζινομπερδέματαhttps://www.blogger.com/profile/01268711961878757745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-26002303744905008462014-10-07T15:24:57.555+03:002014-10-07T15:24:57.555+03:00ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΩ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΤΥΡΙΚΡΕΜΑ;;; ΤΟ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΩ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΤΥΡΙΚΡΕΜΑ;;; ΤΟ ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ;;;;ΤΟ ΄ΧΩ ΣΟΥ ΛΕΩ!https://www.blogger.com/profile/00297273391014455300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-86745642214835832762014-06-27T10:55:08.790+03:002014-06-27T10:55:08.790+03:00Αγαπημένη μου, σε ευχαριστώ πολύ!
Υ.Γ. Λέεεεεςςςςς...Αγαπημένη μου, σε ευχαριστώ πολύ!<br />Υ.Γ. Λέεεεεςςςςςς..<br />Φιλάκια Πολλά Stella's Κουζινομπερδέματαhttps://www.blogger.com/profile/01268711961878757745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-54994826687550397382014-06-23T09:36:00.048+03:002014-06-23T09:36:00.048+03:00Eντάξει, εκτός από μια πραγματικά ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ past...Eντάξει, εκτός από μια πραγματικά ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ pastry chef, είσαι και μια εξαιρετική συγγραφέας!! Tα περιγράφεις όλα τόσο όμορφα, τόσο αναλυτικα κι ευχάριστα που πραγματικά μπαίνω στον πειρασμό να φτιάξω βουτυρόκρεμα... Αλλά μετά αναρωτιέμαι ποιος θα την φάει κι έτσι ξαναδιαβάζω τη συνταγή για να ... χορτάσω!!!! χαχαχα Μπράβο σου!!!!!! I'm sooooooo proud of you! ;-) Vas - y, ma chérie!!!!!<Papacharissi Athanassiahttps://www.blogger.com/profile/13958109965487328672noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-39908623830477312222013-11-18T11:34:36.322+02:002013-11-18T11:34:36.322+02:00Το ελπίζω!!
Φιλιά!Το ελπίζω!!<br />Φιλιά!Stella's Κουζινομπερδέματαhttps://www.blogger.com/profile/01268711961878757745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-33017291045282932562013-11-18T11:32:08.721+02:002013-11-18T11:32:08.721+02:00Δοκίμασέ την, Marilise μου! Είμαι κι εγώ σίγουρη π...Δοκίμασέ την, Marilise μου! Είμαι κι εγώ σίγουρη πως θα τα καταφέρεις!<br />Οι χριστουγεννιάτικες Τούρτες θα αρχίσουν σε λίγο να εμφανίζονται.. ελπίζω!<br />Φιλιά!<br /><br />Stella's Κουζινομπερδέματαhttps://www.blogger.com/profile/01268711961878757745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1328027478667297780.post-55845536721576633172013-11-18T11:29:07.263+02:002013-11-18T11:29:07.263+02:00Κική, δοκίμασέ την και με κρέμα γάλακτος. Μοιάζει ...Κική, δοκίμασέ την και με κρέμα γάλακτος. Μοιάζει με παγωτό βανίλια!!<br />Ούτε εγώ την χρησιμοποιώ για το εσωτερικό, μόνο σαν coating και πάλι με 'οικονομία'!<br />Thank you! ;-)<br />Stella's Κουζινομπερδέματαhttps://www.blogger.com/profile/01268711961878757745noreply@blogger.com