12 Ιαν 2012

Top Ten


Μου θύμισε το Top Ten Countdown του Άκη Έβενη, τον θυμάστε ή μήπως είμαι μόνο εγώ στα δεύτερα άντα μου;  Anyways, τώρα που ησύχασε το σπίτι {επιτέλους κοιμήθηκαν τα τερατάκια μου} πήρα το θάρρος και εγώ, αφού είδα στο Λιλά της Λίλας πως δεν χρειάζεται ειδική πρόσκληση, να συμμετάσχω στο παιχνίδι. Με λίγα λόγια αυτοπροσκλήθηκα, I hope it's ok. Και εδώ δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω όλη αυτή την υπέροχη ελληνική μπλογκοοικογένεια που με έκανε να αισθανθώ καλοδεχούμενη και ευπρόσδεκτη. Είστε όλες υπέροχες. Το λοιπόν.......

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ :  ντρέπομαι που θα το πω, αλλά τα μόνα βιβλία που έχω πλέον την υπομονή να διαβάσω {και αυτό λόγω ανάγκης} είναι τα σχολικά βιβλία των παιδιών μου. Για να αναφέρω όμως ένα, αυτό θα ήταν σίγουρα η "Παναγιά των Λουλουδιών" του Ζαν Ζενέ.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ : τα Ιωάννινα, τα οποία τα έχω συνδέσει με πολύ όμορφες αναμνήσεις.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΓΛΥΚΟ :  οτιδήποτε με κανέλα.
                  
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΡΩΜΑ : CERRUTI  1881 το χειμώνα, το καλοκαίρι ότι γαλάκτωμα σώματος με τραβήξει από τη μύτη.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ BLOG : όχι να φανώ διπλωμάτισσα, αλλά πιστεύω πως κάθε blog έχει κάτι μοναδικά δικό του και πως έχω "πάρει" κατιτίς από το καθένα.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ : ένα 10ετίας ζευγάρι μπότες Hush Puppies. Δεν τις αλλάζω, αν και τελευταία διαπίστωσα πως η καοτσουκένια σόλα της αριστερής μπότας έχει σκιστεί σε ένα σημείο από κάτω και κάνει έναν θόρυβο, φλτσ-φλτσ.  Μπορώ να πω πώς στεναχωρήθηκα.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ : δεν μ' αρέσει να ξεβολεύομαι, αλλά τη Φλώρινα που είναι και η γενέτηρά μου την επισκέπτομαι όποτε μπορώ{βλέπεις είναι οι παππούδες μας εκεί} και με ευχαρίστηση.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ : η κουζίνα του σπιτιού μου. Όσοι καλοί προσέλθετε.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ : οι μακαρονάδες του Χρήστου {σύζυγος}. Να μαγείρευε και πιο συχνά.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ {ελπίζω να εννοείται από τις δικές μου}: δεν έχω και πολλές...ακόμα. Επειδή όμως οι αναρτήσεις μου  είναι περισσότερο περιγραφικές παρά οπτικές, η όλη διαδικασία νομίζω πως είναι πιο "απαιτητική" και χρονοβόρα {μήπως να έβαζα πιο πολλές φωτογραφίες;} οπότε δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια.

    Αυτή η αλλαγή από τις συνηθισμένες μαγειρικές αναρτήσεις νομίζω πως ήταν πολύ ευχάριστη και αναζωογονητική. Θα περιμένω για κάτι καινούργιο και διαφορετικό.
                        Στέλλα