4 Ιαν 2014

Καλή Χρονιά με ένα GiveAway και ένα Ευχαριστώ!

Πρώτα και πάνω απ'όλα να ευχηθώ Υγεία! 
Το 2014 να είναι μια καλή και ευλογημένη χρονιά για όλους μας!  

Πώς να συνεχίσω χωρίς να ακουστεί σαν κομπασμός;.. Καθαρίζω το λαιμό μου και αρχίζω..
Όταν αποφάσισα να 'εκτεθώ' μέσα από αυτήν τη σελίδα ήταν η χρονιά της ανεργίας μου και είχα ήδη αρχίσει δειλά-δειλά να φτιάχνω και να δείχνω τις τούρτες μου.
Επειδή όμως τις παρουσίαζα στο fb προφίλ μου και δεν ήταν εύκολο να τις δουν όλοι, σκέφτηκα {και δεν το μετάνιωσα} να φτιάξω μια μαγειρική σελίδα, να έχει και το μυαλό να απασχολείται {γιατί κακά τα ψέμματα, το να κάνεις μια προσεγμένη μαγειρική ανάρτηση δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, τουλάχιστον για μένα} να 'επιδεικνύω' και τις όποιες μαγειρικές μου ικανότητες χαχα και να μοστράρω τις τούρτες μου!
Στιγμή δεν είχα σκεφτεί ότι αυτή η σελιδούλα θα αποκτούσε τη δική της 'ζωή', χωρίς πολύ κανάκεμα από μέρους μου γιατί δεν με λες και την πιο επιμελή food blogger {αν μπορείς να με πεις έτσι} με μια-δυο αναρτήσεις το μήνα {ευελπιστώ κάποια στιγμή να βρω το χρόνο και τη δύναμη να αφοσιωθώ περισσότερο, πίστεψέ με..}!
Επειδή λοιπόν αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους {μακάρι να ήταν δυνατόν} που φτάσατε τα Κουζινομπερδέματά μου να έχουν ξεπεράσει τις 400.000 επισκέψεις σε αυτά τα 2 και κάτι χρόνια, θα ήταν τιμή και χαρά για μένα να φτιάξω για σας 2 Βασιλόπιτες {με ζαχαρόπαστα φυσικά και δικής μου έμπνευσης}, που θα κληρωθεί η μια εδώ και η άλλη στο fb προφίλ μου {Stella Markopoulou}.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε το σχόλιό σας. Απλό, έτσι; Μπορείτε να συμμετέχετε και στις δυο κληρώσεις αν το επιθυμείτε, αφήνοντας και εδώ και στο fb από ένα σχόλιο.
Ο χρόνος κατά τον οποίο θα μπορείτε να αφήσετε το-τα σχόλιά σας θα είναι από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 11-1-2014, μια εβδομάδα δηλαδή!



Σας εμπιστεύομαι για την ευπρέπεια των σχολίων σας. 
Πως να αφήσετε το σχόλιό σας {για όσους δεν γνωρίζουν}: κάτω από την ανάρτηση υπάρχει ένα κουτάκι που γράφει μέσα 'Πληκτρολογήστε το σχόλιό σας'. Μέσα εκεί θα γράψετε αυτό που θέλετε και κατόπιν θα πάτε εκεί που γράφει 'Υποβολή σχολίου ως' και θα επιλέξετε το 'Ανώνυμος/η' αν φυσικά δεν έχετε mail. Τέλος πατήστε 'Δημοσίευση' και είστε έτοιμοι. Το σχόλιό σας όμως μην το αφήσετε ανώνυμο, παρακαλώ. Σημειώστε το όνομα και το αρχικό από το επίθετό σας ή ένα ψευδώνυμο εάν δεν θέλετε να αφήσετε ονομαστικό σχόλιο. Αυτό καθιστά ευκολότερο να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε περίπτωση που κερδίσετε! Αυτά τα ολίγα δασκαλίστικα!
 Σας Ευχαριστώ και Καλή Επιτυχία!