12 Οκτ 2012

1ος Χρόνος

  Έναν χρόνο συμπλήρωσε αυτή η μικρή, μικρή κουκίδα για μπλογκ, στον άπειρο του απείρου ιντερνετικό κόσμο!!! Για να πω την αλήθεια μου, αυτό το παράθυρο στον 'έξω' κόσμο το άνοιξα περισσότερο για τις Τούρτες μου. Ήθελα κάπου να φαίνονται!! Αλλά επειδή δεν μπορούσα να 'κρατήσω' ένα μπλόγκ μόνο με τούρτες είπα 'δεν κάνεις ένα μαγειρικό μπλόγκ όπως τόσοι άλλοι';; Και να' μαι. Συγκλονιστική ιστορία, έτσι;; Και πρωτότυπη. Τέλος πάντων.
 Θα έχετε διαπιστώσει πως δεν έχω υπάρξει και η πιο επιμελής μπλόγκερ. Από ένα σημείο και μετά είχε γίνει πολύ αγχωτική για μένα η κάθε ανάρτηση, ειδικά η λήψη φωτογραφιών. Δεν το κατέχω, το χέρι μου δεν.. ούτε και η οπτική μου, τα δυο αριστερά μου μάτια μήπως; τι να πω!! Μετέφερα και τα άγχος μου στα παιδιά ' μη φάτε ακόμη, δεν θα ακουμπήσετε το γλυκό, με ζαλίσατε ούτε μια σωστή ανάρτηση δεν μπορώ να γράψω, τέρατα!!!' Τέτοια. Οπότε είπα 'Στέλλα, όποτε μπορείς πουλάκι μου'. Αλλά και αυτό πάλι να σε τρώει, το όποτε μπορείς;;!!! Γιατί μου φαίνεται πως σχεδόν ποτέ δεν μπορώ!! Και έχω φτιάξει κατά καιρούς πιάτα ζηλευτά ;))). Αχχ!
Για να εξιλεωθώ στα μάτια σας λοιπόν, σας κερνάω από την τουρτίτσα που έφτιαξα για να γιορτάσω τα 'γενέθλια' της γωνίτσας αυτής. Περιττό να πω πως τρελαίνομαι για γενέθλια!! Σας τη στόλισα με πλουμέριες από ζαχαρόπαστα. Είναι φτιαγμένη με περισσή αγάπη για όλους εσάς που διαθέσατε τον πολύτιμο χρόνο σας να με επισκεφτείτε, να διαβάσετε τις αράδες μου και να δοκιμάσετε τις συνταγές μου!!
 Ευχαριστώ όλους και όλες εσάς που έχετε επισκεφτεί της Στέλλας τα Κουζινομπερδέματα, έχετε αφήσει τα όμορφα σχόλιά σας και έχετε γίνει μέλη της. Εύχομαι να έχετε βρει εδώ κάτι που έχει κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα έστω και λίγο ευκολότερη και νοστιμότερη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Με πολλή αγάπη!!!
Μη φοβάστε δεν είναι αποχαιρετιστήριο γράμμα, δεν θα απαλλαγείτε από μένα τόσο εύκολα!! 

Κανόνικα ο 1ος χρόνος είναι την Κυριακη αλλά επειδή θα είμαστε απόντες κάνω την ανάρτησή μου από σήμερα, με όλη την κατανόησή σας!