Υλικά
- 1 δόση ζύμης για πίτσα {συνταγή εδώ}
 - 2 κούπες κοτόπουλο μαγειρεμένο και ξεψαχνισμένο
 - 2 κ.σ. μαργαρίνη
 - 1 κ.γ. σκόνη τσίλι
 - 1 κ.γ. αλάτι
 - 1 κ.γ. πάπρικα
 - 1 κ.γ. ζάχαρη
 - 3/4 κ.γ. σκόνη ζωμού κότας
 - 1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
 - 1/2 κ.γ. σκόνη κρεμμυδιού
 - 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
 - 1/4 κ.γ. κύμινο
 - 200γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί
 - 1 πιπεριά κέρατο
 - 1 κονσέρβα μανιτάρια
 - 1 δόση σάλτσα για πίτσα {συνταγή εδώ}
 
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200c με αέρα και κάτω αντίσταση.
 - Σε βαθύ τηγάνι και μέτρια φωτιά τσιγαρίζουμε ελαφρώς το κοτόπουλο με th μαργαρίνη και προσθέτουμε όλα τα προαναφερθέντα υλικά μέχρι και το κύμινο. Τα ανακατεύουμε 2-3 φορές και αποσύρουμε από τη φωτιά.
 - Απλώνουμε τη ζύμη μας σε καλά λαδωμένο ταψί, αφήνουμε να φουσκώσει ξανά για περίπου 5' και κατόπιν χύνουμε τη σάλτσα σε όλη την επιφάνεια της ζύμης.
 - Πάνω από τη σάλτσα στρώνουμε το κοτόπουλο, μετά το τυρί και τέλος τα μανιτάρια, τα οποία πρώτα έχουμε στραγγίξει, και την πιπεριά κομμένη σε λεπτές ροδέλες.
 - Ψήνουμε για 25' με 30΄ ή μέχρι η κόρα να έχει πάρει ένα ωραίο καφέ ανοιχτό χρώμα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σας ευχαριστώ για το σχόλιο!