Ο κιμάς που είχα φτιάξει για να συνοδεύσουμε τα μακαρόνια μας, περίσσεψε. Σε ένα μικρό ανθρωπάκι και έναν μεγάλο, ο συνδυασμός αυτός δεν πολυαρέσει οπότε και φάγανε τα μακαρόνια τους σκέτα, με κέτσαπ {σωστά, το κέτσαπ στο σπίτι μας πάει παντού ακόμα και εκεί που θα έλεγες πως δεν ταιριάζει}. Όταν όμως τους σερβίρισα τον 'απαξιωμένο' κιμά πάνω σε πιτσούλες, δεν άκουσα καμιά διαμαρτυρία παρά στόματα να μασάνε με ήχους ευδαιμονίας και ευχαρίστησης. Τελικά όλοι έχουμε το 'κουμπί ' μας.
Υλικά
Καλή μας όρεξη.
Υλικά
- 1 δόση για ζύμη πίτσας{εδώ}
- κιμάς μαγειρεμένος
- μείγμα κίτρινων τυριών
- φέτα
- Ετοιμάζουμε τη ζύμη μας και τη χωρίζουμε σε όσες μεριδούλες θέλουμε ανάλογα με το πόσο μεγάλα θα είναι τα πιτσάκια μας . Εγώ τη χώρισα σε 5 μερίδες και τις άνοιξα σε δίσκους.
- Απλώνουμε 2 κ.σ. κιμά πάνω σε κάθε δίσκο. Μπορούμε είτε να ψήσουμε την κάθε πιτσούλα μας ως έχει ή να πασπαλίσουμε με φέτα ή κίτρινα τυριά ή ακόμα και με φέτα και κίτρινα τυριά για πιο πλούσια γεύση ή με οτιδήποτε τέλος πάντων τραβάει η όρεξη μας.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200c για 15' με 20' σε αέρα και κάτω αντίσταση. Συνοδεύουμε με μια πράσινη σαλατούλα και μπυρίτσα, οι μικροί εξαιρούνται.
Καλή μας όρεξη.