Τα περισσεύματα δεν τα πετάμε..τα ανακυκλώνουμε και μερικές φορές τα κάνουμε, αν όχι νοστιμότερα τουλάχιστον πλουσιότερα σε υλικά και σε γεύση!
'Οπως αυτήν την σκορδαλιά!Ακούμε σκορδαλιά και πηγαίνει το μυαλό μας σε περιόδους νηστείας και φυσικά σε μπακαλιάρο.
Είναι όμως υπέροχη η σκορδαλιά σαν γαρνιτούρα σε πολλά πιάτα αλλά και από μόνη της νομίζω πως μπορεί να σταθεί σαν κυρίως με λίγο.. φτιασίδωμα.
Και αν την φτιάξετε όπως την φτιάχνω εγώ, σας εγγυώμαι πως δεν θα σας 'καθήσει' καθόλου στο στομάχι!